Przyprawa ziołowa BIO Vegi TEREZIA 35g
Nagradzamy każdą recenzję produktu.
Dostarczamy najwyższej jakości usługi i produkty.
Przy zakupach powyżej 260zł otrzymasz od nas bezpłatną wysyłkę.
Tworzymy dla Ciebie produkty wysokiej jakości
przy zakupie powyżej 260zl.
Czy to nie pasuje? Oddaj to.
Chętnie doradzimy Państwu w wyborze.
Recenzja = aż do 2zł zwrotu.
Przyprawa ziołowa BIO Vegi TEREZIA 35g
Przyprawa ziołowa Vegi Organic doskonale doprawi Twoje kulinarne specjały. Ta wyjątkowa mieszanka przypraw powstała w oparciu o sprawdzoną recepturę. Charakteryzuje się wyjątkową jakością poszczególnych składników. Poprawia i wzbogaca smak potraw, które przygotowujesz, a to wszystko bez glutaminianu sodu. Przyprawy ziołowe stosuje się do dań na zimno bez gotowania, do past i sałatek, do gorących dań takich jak zupy, sosy, makarony, czy doszone mięso oraz warzywa. Dzięki bazylii dodaje potrawom świeżości, zmniejsza wzdęcia oraz zwiększa produkcję soków żołądkowych. Pietruszka zaś pasuje praktycznie do wszystkiego, zawsze i wszędzie, dodatkowo mówi się, że niszczy kamienie moczowe, zwiększa aktywność nerek i łagodzi menstruację. Majeranek ma silny aromat, który znacząco wpływa na układ nerwowy i działa uspokajająco.
- sprawdzone surowce
- czyste naturalne produkty
- certyfikowana produkcja
Przyprawa znajdzie swoje zastosowanie podczas przygotowywania:
- zimnych dań niewymagających gotowania - pasty, sałatki
- gorących potraw - zup, sosów, makaronów, duszonych mięs i warzyw
Zaleca się użycie 1 łyżeczki na 1 porcję lub według własnego gustu. Potrawy należy posolić dopiero po dodaniu tej mieszanki.
Ostrzeżenie: Przechowywać w suchym miejscu w mex. temperaturze do 25°C oraz wilgotności powietrza max. 70%.
Kompozycja
Sól morska (NaCl maks. 40%), organiczne warzywa 42% i organiczne zioła 15% (ekologiczna cebula, organiczna słodka papryka mielona, organiczna marchew, organiczny majeranek, organiczne oregano, organiczna bazylia, organiczne saturaceae, ekologiczna trybula, ekologiczna pietruszka) fruktoza.
*Do wykonania tego produktu użyto 200 g świeżych warzyw i ziół.