Migdały w czekoladzie - 6 rodzajów czekolady - BRIX - 450g
Nagradzamy każdą recenzję produktu.
Dostarczamy najwyższej jakości usługi i produkty.
Przy zakupach powyżej 260zł otrzymasz od nas bezpłatną wysyłkę.
Tworzymy dla Ciebie produkty wysokiej jakości
przy zakupie powyżej 260zl.
Czy to nie pasuje? Oddaj to.
Chętnie doradzimy Państwu w wyborze.
Recenzja = aż do 2zł zwrotu.
Migdały w czekoladzie - 6 rodzajów czekolady - BRIX - 450g
BRIX - Grown for Flavour oferuje najwyższej jakości prażone migdały, oblane sześcioma rodzajami czekolady:
mleczną, mleczną z cynamonem, ciemną, złotą (solony karmel), białą i rubinową.
Delikatnie prażone migdały i najsmaczniejsza belgijska czekolada Callebaut to niepowtarzalny smak i wyjątkowa jakość, która zadowoli nawet najbardziej wymagających smakoszy.
Kontrast chrupiących migdałów i pysznej czekolady to idealne połączenie.
Czekoladki Brix - "Grown for Flavour" to najwyższej jakości czekoladki w eleganckich opakowaniach, które z pewnością zachwycą Ciebie lub wyjątkową osobę w Twoim otoczeniu.
Stosowane są wyłącznie najwyższej jakości składniki bezglutenowe.
Prażone migdały w belgijskiej czekoladzie Brix - Grown for flavour są produkowane zgodnie z normami HCCP, ISO 9001:2008, HRH.
Uwaga: Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed ciepłem i bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Kraj pochodzenia: Serbia
Producent: LPT EU, s.r.o., Kukučínova 5, Prievidza 97101, Słowacja
Średnie wartości odżywcze (na 100 g):
Energia kJ | 2418 |
Energia kcal | 581 |
Tłuszcze g | 41 |
z których nasyca się g | 16 |
Węglowodany g | 42 |
Cukier g | 36 |
Włókno g | 3,4 |
Białko g | 12 |
Sól g | 0,2 |
Skład
- milk chocolate min 10% (sugar, cocoa butter, whole milk powder , cocoa mass, emulsifier: soyalecithin, natural vanilla flavour. Cocoa solids: min 33%), roasted almonds min 33,3%, sugar, glucose syrup, coating agents (gum arabic, shellac)
- milk chocolate with cinnamon min 10% (sugar, cocoa butter, whole milk powder , cocoa mass, emulsifier: soyalecithin, natural vanilla flavour. Cocoa solids: min 33%), roasted almonds min 33,3%, sugar, glucose syrup, cinnamon min 0,3%, coating agents (gum arabic, cinnamon flavour)
- dark chocolate min 10% (cocoa mass, sugar, cocoa butter, emulsifier: soyalecithin, natural vanilla flavour. Cocoa solids: min 70%), roasted almonds min 33,3%, sugar, glucose syrup, coating agents (gum arabic, shellac)
- golden chocolate = white chocolate with salted caramel min 10% (sugar, dried caramel with milk fat 21% (skimmed dried milk, dried whey, sugar, dried milk fat, vanilla flavouring) full fat dried milk, caramelised sugar 1.5%, emulsifier: soya lecithin, salt, natural vanilla flavour. Cocoa solids: min 28%), roasted almonds min 33.3%, sugar, glucose syrup, coating agents (gum arabic, shellac)
- white chocolate min 10% (sugar, cocoa butter, whole milk powder , emulsifier: soyalecithin, natural vanilla flavour. Cocoa solids: min 28%), roasted almonds min 33,3%, sugar, glucose syrup, coating agents (gum arabic, shellac)
- milk chocolate from ruby cocoa beans min 10% (sugar, cocoa butter, skimmed dried milk, whole dried milk, cocoa mass, emulsifier: soyalecithin, citric acid, natural vanilla flavour. Cocoa solids: min 47%), roasted almonds min 33,3%, sugar, glucose syrup, coating agents (gum arabic, shellac)
May contain traces of other nuts.